Meniu
Cosul Tau
Cumperi o lenjerie
si ai o patura gratuita
Promotie
Vezi oferta
Cumperi o lenjerie
si ai 2 perne gratuite
Promotie
Vezi oferta
Cumperi o lenjerie
ai pilota si 2 perne gratuite
Promotie
Vezi oferta
Finet 6 piese
cu elastic
Promotie
Vezi oferta
Oferta
la 3 paturi
Promotie
Vezi oferta

PENTRU CASA TA

Comanda oricare doua modele si beneficiezi de 60 lei reducere. Reducerea se..
Comanda oricare doua modele si beneficiezi de 50 lei reducere. Reducerea se..
Reducere la oricare 2 produse din aceasta categorie.1 bucata 115 lei2 bucăț..

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. 

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii despre produse 

 Echipa www.lumealenjeriilorsuperbe.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. 

Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. 

De asemenea, culorile pe care le vedeti pe ecran pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. 

Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. 

Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site. 

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. 

Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul / furnizorul, in niciun fel fata de client. 

Inainte de a achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.

Metode de plata  

  • Online cu card bancar prin MobilPay 

Daca ati ales metoda de plata 

” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! 

– Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  • Plata ramburs la livrare
  • Ridicare personala din Bucuresti (doar dupa confirmarea telefonica a comenzii)

Comenzi 

Nu exista comanda minima impusa. 

Toate preturile afisate pe site sunt in RON. 

Preturile afisate nu contin taxele de transport. 

Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

DANY&ALEX HOME S.R.L. foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. 

Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. 

Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Timpul de livrare estimativ oferit in site este cu scop strict informativ, timpul de livrare fiind in directa responsabilitate a firmelor de curierat. 

Acea estimare de timp se aplica din momentul in care comanda a fost confirmata telefonic de catre un operator Lumea Lenjeriilor Superbe.

Pentru husele personalizate:

– utilizatorul declara pe proprie raspundere ca imaginile incarcate precum si orice drepturi intelectuale atasate lor ii apartin in totalitate si este de acord ca Lumea Lenjeriilor Superbe sa le prelucreze in vederea tiparirii acestora pe produsul comandat. – acestea se vor imprima pe spate si pe jumatate din suprafata lateralelor pentru a evita gazarea husei. – Pozele incarcate de client nu se vor modifica, acestea sunt tiparite pe huse exact cum au fost trimise de la client.

Politica de retur  

In cazul in care doriti sa returnati un produs comandat prin intermediul site-ului Lumea Lenjeriilor Superbe.ro va rugam sa accesati aceasta pagina si sa completati formularul de retur. 

Produsul/e trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie uzat, zgariat, deteriorat) si in ambalajul original.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. 

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

– ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat – ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.

Pentru comenzile facute retur de clienti se percepe o taxa de 15 LEI, sau clientul are obligatia de a livra personal sau prin alte mijloace produsele inapoi la sediul nostru.

In conformitate cu legea in vigoare, Lumea Lenjeriilor Superbe isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor personalizate. Prin produse personalizate se intelege produsele care au imprimate elemente furnizate de client (imagini sau text), deoarece sunt facute pe comanda si nu pot fi revandute.

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevazut la art. 9-15 din OUG 34/2014 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale.

In cazul comenzilor eronate facute de clienti sau alte situatii care duc spre schimbarea unui produs exclusiv din vina cumparatorului se va percepe o taxa de 25 LEI pentru schimb de colete.

Daca o comanda a fost plasata ca si persoana juridica si documentele ce insotesc comanda din magazinul online (de exemplu, factura fiscala, garantie, aviz de insotire etc.) sunt emise pe numele acestei persoane juridice, produsul respectiv nu va putea fi returnat.

Confidentialitatea datelor personale Lumea Lenjeriilor Superbe.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Copyright 

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. 

Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate 

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive. deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului. informatiile eronate furnizate de cumparator. 

Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site. neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP). continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin. 

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

  • produsul comandat nu este pe stoc 
  • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala. Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale 

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Date companie 

DELTA DELUXE SRL

Oras Voluntari, 

Bulevardul DUNARII, NR. 45, 

Judet Ilfov 

CUI: RO47269162

Reg. Comertului: J23/8299/2022

officelumealenjeriilorsuperbe@gmail.com

0758792911