Meniu
Cosul Tau

Livrare si returnare

Livrare

Livrare in tara prin curier: 20 lei pe comanda.

Livrare in strainatate prin curier: 200 lei pe comanda.

Pe teritoriul Romaniei livrarea se face de luni pana vineri in intervalul 9:00 – 17:00 la domiciliul clientului sau conform orarului de lucru al curierului.

Politica de retur  

In cazul in care doriti sa returnati un produs comandat prin intermediul site-ului Lumea Lenjeriilor Superbe.ro va rugam sa ne contactati telefonic (0758792911)  sau prin email (mihailescuflorina.mf@gmail.com )

Produsul/e trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie uzat, zgariat, deteriorat) si in ambalajul original.

Cumparatorul are dreptul sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. 

Perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

– ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun 

– in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat – ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.

Pentru comenzile facute retur de clienti se percepe o taxa de 25 LEI, sau clientul are obligatia de a livra personal sau prin alte mijloace produsele inapoi la sediul nostru.

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevazut la art. 9-15 din OUG 34/2014 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale.

In cazul comenzilor eronate facute de clienti sau alte situatii care duc spre schimbarea unui produs exclusiv din vina cumparatorului se va percepe o taxa de 25 LEI pentru schimb de colete.